Overbevisende seier til Manchester City

Manchester City slo West Bromwich tidligere denne sesongen, da de sikret seg en 1-3 seier på bortebane. Manchester City har ikke imponert så voldsomt på hjemmebane denne sesongen, å står med to tap på hjemmebane denne sesongen. Manchester City er ikke akkurat i sin beste form for tiden.

West Bromwich ligger som nummer 13 på tabellen. West Bromwich har ikke imponert på bortebane denne sesongen. De står bare med to borteseire denne sesongen, og de har bare scoret ni seriemål på bortebane denne sesongen. West Bromwich har tatt mer poeng i Premier League enn Manchester City på de siste seks kampene. West Bromwich står med 3-2-1 på de siste seks kampene.

manchester cityWest Bromwich fikk ikke noe god start på kampen da de fikk Gareth McAuley utvist, da det var Craig Dawson som skulle hatt det. Manchester City fikk spille med en mann mer i hele 88 minutter av kampen. Manchester City var soleklart det beste laget, men det tok 27 minutter før scoringen kom. Wilfried Bony satte inn dermed sitt første seriemål for Manchester City. Fernando ordnet 2-0 til Manchester City til pause som hadde hele 26 avslutninger den første omgangen. Manchester City fortsatte i den andre omgangen å kjøre på fremover og det kom tilslutt inn et 3-0 mål. Stevan Jovetic skudd fikk en styring via David Silva som satte inn 3-0 til City noe som var hans 11. Seriemål denne sesongen.

Kampen endte med 3-0 seier til Manchester City. Manchester City ligger som nummer 2 på tabellen, mens West Bromwich ligger som nummer 13 på tabellen etter tapet mot Manchester City.

Share