Ørjan Nyland klar for Sevilla

Ørjan Håskjold Nyland er klar for Sevilla, det bekrefter klubben selv på Twitter. Landslagskeeper Nyland har vært uten klubb siden 30. juni, men har nå signert en toårskontrakt med den spanske klubben. Sevilla endte på 11. plass i La Liga i fjor og står med 0 poeng etter at de har spilt en kamp.

Sevilla spilte Europa League-finale i fjor og slo José Mourinho og Roma. Nylig spilte Sevilla også Super Cup hvor de tapte finalen mot Manchester City.

Det skal ha vært flere klubber som var interessert i Ørjan Håskjold Nyland sine tjenester i sommer. Leipzig skal ha vært interessert i å holde Nyland i klubben, men han skal også ha fått tilbud fra Molde. Belgiske Club Brugge som blir trent av Ronny Deila skal også ha vist interesse for keeperen.

I Leipzig har det vært mye benketilværelse for Nyland, men han har likevel vært førstevalget på det norske landslaget. I forrige sesong fikk Nyland to kamper i Bundesliga.

Sevilla solgte nettopp førstekeeper Youssouf Bounou til den Saudi-Arabiske Al-Hilal. Marko Dmitrovi?  som var andrevalget i Sevilla er forventet å rykke opp til førstekeeper, så Nyland må kjempe hardt for å klare å bli førstevalget i mål for Sevilla.

Share