Oliver Giroud matchvinner for Arsenal

Newcastle har ikke akkurat noe god målforskjell, og de har falt helt ned til en ellevteplass på tabellen. Newcastle har tatt mesteparten av poengene på hjemmebane denne sesongen. Newcastle er ikke akkurat i noe god form å står med to strake tap i Premier League.

Arsenal ligger som nummer tre på tabellen, bare et poeng bak Manchester City som har mistet sjansen til å kjempe om seriegullet, og bør kanskje konsentrere seg å holde lag som Manchester United, Liverpool og Arsenal som er det sterkeste laget for øyeblikket. Arsenal banket Newcastle sist kamp da vant de hele 4-1.

olivier giroudArsenal begynte soleklart best mot Newcastle. Arsenal tok ledelsen etter 24 minutter spill. Oliver Giroud scoret nok en gang for Arsenal og sørget for at det stod 0-1. Bare fire minutter senere etter den første scoringen kom mål nummer to for Arsenal og Oliver Giroud som noterte seg for sitt 13. Seriemål denne sesongen. Arsenal går til pause med en fortjent 0-2 ledelse over Newcastle. Newcastle begynte soleklart best i den andre omgangen og hadde mange gode sjanser fremover på banen. Arsenal fikk kjørt seg skikkelig i den andre omgangen og allerede tre minutter etter pause. Moussa Sissoko ordnet 1-2. Newcastle fortsatte å kjøre på i den andre omgangen, men Arsenal holdt godt unna for Newcastle.

Kampen endte med 1-2 seier til Arsenal som tok en sterk borteseier. Newcastle ligger som nummer 12 på tabellen, mens Arsenal henger videre på Manchester City. Arsenal ligger fremdeles bare et poeng bak Manchester City.

Share