Oddstips: Strømsgodset slår tilbake

Det har gått opp og ned for Godset i sesongstarten, en 2-2 kamp mot Stabæk i seriepremieren som kunne endt alle veier, etterfulgt av en 1-1 kamp hjemme mot Brann hvor bergenserne fortjente seieren. Vålerenga ble knust 4-1 på Intility etter at Godset sin offensiv virkelig var på skinner, dermed var det meget uvant og se hvor bleke de var sist kamp borte mot Tromsø i en kamp de tapte 3-1 og ble utspilt i store deler av kampen. Parr er veldig usikker til denne kampen, ellers er alle klare til spill.

Odd startet tungt med 2-1 tap mot både Haugesund og Vålerenga, deretter kom en stor opptur med 1-1 mot RBK på Skagerak. Den etterlengtede seieren kom sist med 1-0 over Bodø/Glimt. De har i starten slitt veldig med skader, Børven som skulle lede angrepslinja er blant annet ute. Semb Berge mangler i forsvaret, og Nordkvelle mangler på midtbanen. Kjøpene av Vebjørn Hoff og Birk Riisa har vært meget viktige for å forsterke en tynn stall.

Strømsgodset er nå tilbake på hjemmebane, og vi forventer at de skal slå tilbake. Snakket har nok gått i korridorene om at det de presterte sist ikke var bra nok. De har svingt veldig i prestasjonene, men vi vet hva de har inne offensivt. Nå er Jradi og Ulland Andersen også tilbake etter sine fravær og har fått noen minutter under beina. Med spillere som Nguen, Jradi og Andersen, samt en Pedersen i målform, kan det bli tungt for ett temposvakt Odd-forsvar i denne kampen. Godset var det beste hjemmelaget i hele ligaen i fjor med 10-3-2, mens Odd er ett typisk svakt bortelag med 2-4-9 i fjor.

Oddstipset blir Strømsgodset seier til 1.88 hos CoolBet.

Share