Odd med full pott etter tre kamper

Veteranen Frode Johnsen skulle nok en gang sette sitt preg på en Odd-kamp, og kan vise seg å bli en viktig brikke for Odd i årets Tippeliga. Odd står nå med full pott etter at tre kamper er spilt i Tippeligaen.

johnsenEtter bare 10 minutters spill er det ingen andre enn Frode Johnsen som setter ballen i mål for Odd. Superveteranen får ballen fra Espen Ruud som tar corneren. Johnsen header ballen i mål. Etter 35 minutters spill på Aspmyra, så utligner Bodø. Scoringen er det Trond Olsen som står bak, etter en corner.  Tre minutter senere er Odd på hugget igjen. Igjen er det scoring på corner, men denne gangen er det Steffen Hagen.

Bodø Glimt vil gjerne ha en scoring slik at det står likt til pause, og det skal de få når 41 minutter er spilt. Papa Ndiaye er målscorer, og det står 2-2 til pause mellom Bodø Glimt og Odd.

Odd starter best i andreomgang, men får ikke uttelling før 71 minutter er spilt. Fredrik Nordkvelle setter ballen i mål fra langt hold. To minutter etterpå kunne Bodø Glimt ha utlignet til 3-3, men Badou klarer å skyte rett på keeperen fra 10 meters hold. 82 minutter er spilt og Ole Jørgen Halvorsen punkterer kampen med å sette inn 2-4. Det er Håvard Storbæk som får assisten. Det ender 2-4, og Odd står med full pott etter tre kamper.

Share