Odd gikk på sitt første tap

Sarpsborg har hatt en god start på sesongen, men de skuffet litt sist i hjemmekampen mot Bodø/Glimt der de bare klarte å ta et poeng, der de ledet to ganger. Sarpsborg har ikke vunnet på de siste tre kampene i Tippeligaen. Sarpsborg ligger som nummer ni på tabellen. Odd for sin del har hatt en god seriestart. Odd ligger som nummer to på tabellen å har lik poengsum som Rosenborg, men de ligger bak Rosenborg p.g.a. målforskjell. Odd har startet årets sesong på bortebane med to seire.

oddOdd fikk den beste åpningen på kampen, men Sarpsborg tok mer og mer over i løpet av omgangen, og var det førende laget. Martin Jensen sørget for 1-0 allerede etter 20 minutter spill for Sarpsborg. Sarpsborg ga seg ikke og etter 34 minutter spill kom 2-0 målet til Sarpsborg. Amin Askar var denne gang målscorer for Sarpsborg. Sarpsborg gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse over Odd. Det var en andre omgang som ikke hadde så alt for mange sjanser, men Odd hadde noen sjanser i den andre omgangen, men klarte ikke å sette de sjansene, derfor ble det ingen scoringer i den andre omgangen.

Kampen endte med 2-0 seier til Sarpsborg. Sarpsborg ligger som nummer fem på tabellen. Odd for sin del ligger som nummer fire på tabellen.

Share