Nordtveit scoring da Mönchengladbach fortsatte den gode formen

Borussia Mönchengladbach har vært gode denne sesongen å står med 50 poeng så langt denne sesongen, og ligger helt oppe på en tredjeplass så langt. Borussia Mönchengladbach står med 4-2-0 på de siste seks kampene. Mönchengladbach står bare med et hjemmetap denne sesongen. De har bare slippet inn 10 seriemål hjemme denne sesongen. Borussia Dortmund har kommet seg greit oppover etter en trøblete start på sesongen. Dortmund ligger nå som nummer 10 på tabellen, men de gikk på et 0-1 tap sist kamp mot Bayern München. Dortmund har bare en seier på de siste fire kampene i Bundesligaen.

havard nordtveitBorussia Mönchengladbach går ut i hundre mot Borussia Dortmund. Mönchengladbach tar ledelsen allerede etter et minutt spill scoringen kommer fra Oscar Wendt. Dortmund har vært fullt på høyde i kampen mot Mönchengladbach, men det er Mönchengladbach som setter sjansene. 2-0 kommer allerede etter 32 minutter spill da Raffael scoret sitt niende seriemål for sesongen. Borussia Mönchengladbach går til pause med 2-0 ledelse over Borussia Dortmund. Mönchengladbach gir seg ikke etter 67 minutter spill er det Håvard Nordtveit som noterer seg på scoringslisten å sørger for at Mönchengladbach leder 3-0. Ilkay Gündogan sørget for 3-1 ti minutter etter scoringen til Håvard Nordtveit. Håvard Nordtveit spilte hele kampen for Borussia Mönchengladbach.

Kampen endte med 3-1 seier til Borussia Mönchengladbach. Mönchengladbach ligger som nummer tre på tabellen, mens Dortmund for sin del fikk sitt andre strake tap i Bundesligaen å ligger fremdeles som nummer ti på tabellen.

Share