Nils Petersen berget poeng for Freiburg

Stuttgart tok en storseier sist mot Freiburg da de vant 4-1 tidligere i sesongen. Martin Harnik var to målscorer mot Freiburg sist kamp. Stuttgart ligger som nummer 17 på tabellen. Stuttgart er det svakeste hjemmelaget i Bundesligaen denne sesongen, og har kun vunnet tre kamper hjemme denne sesongen. Freiburg for sin del ligger i nedrykks kampen selv. Freiburg ligger som nummer 14 på tabellen. Freiburg har bare tatt et poeng på de siste to seriekampene. Freiburg er svake på bortebane denne sesongen og har bare to borteseire denne sesongen.

nils petersenStuttgart har vært best i starten på kampen og har vært gode mot Freiburg på hjemmebane. Daniel Ginczek ordnet 1-0 etter 24 minutter spill til Stuttgart. Bare tre minutter senere kommer det nok en scoringen i kampen, nok en gang til Stuttgart som går opp til 2-0 over Freiburg. Martin Harnik er målscorer denne gang for Stuttgart. Stuttgart har vært det førende laget og går til pause med 2-0 ledelse over Freiburg. Freiburg kom seg bedre med i den andre omgangen og etter 58 minutter fikk Freiburg straffe som Nils Petersen satte i mål. 2-1 i kampen mellom Stuttgart og Freiburg. Men etter 66 minutter klarer Stuttgart-spilleren Adam Hlousek å pådra seg sitt andre gule kort i kampen og Stuttgart må fullføre kampen med ti menn mot Freiburg. Fem minutter før slutt kommer 2-2 scoringen også for Freiburg. Nils Petersen scorer nok en gang for Freiburg. Dette er Nils Petersen sitt sjette seriemål for sesongen på bare åtte seriekamper for Freiburg.

Kampen endte med 2-2 mellom Stuttgart og Freiburg. Stuttgart ligger dermed som nummer 17 på tabellen, mens Freiburg ligger som nummer 14 på tabellen.

Share