Molde må forbedre seg skal det bli gull

Molde hadde ikke vunnet mot Haugesund i Tippeligaen på bortebane siden 2010, og har hatt en dårlig trend borte mot Jostein Grindhaug sitt lag. Det manglet litt i angrepsspillet for Molde, og fra dagens kamp må laget forbedre seg om de skal kunne snakke om gull videre utover i sesongen.

Kampen starter friskt med en stor mulighet til begge lag etter to og tre minutter. Ola Kamara etter to minutter, men bommer på ballen. Christian Gytkjær setter ballen i mål etter tre minutter, men det er avblåst for offside. De første 30 minuttene er det Molde som styrer kampen, men Kamara og Molde klarer ikke å få ballen i mål. Det står 0-0 til pause, og Molde har vært det klart beste laget i førsteomgang.

I andreomgang er Haugesund tydelig mye bedre enn i første, og de presser faktisk Molde litt tilbake på banen. Uten en eneste avslutning på mål i løpet av kampen, så sier det litt om prestasjonene til Haugesund framover på banen. Molde sin andreomgang er ikke noe særlig, og det ender 0-0 i Haugesund. Molde må vente enda ett år før de kan slå Jostein Grindhaug og Haugesund i Haugesund.

Haugesund

Share