Molde imponerer ikke, men vinner

Molde skulle møte Sogndal på Aker Stadion. Molde hadde hatt en tung periode der det var en stund siden de hadde vunnet en kamp, og med en seier mot Sogndal kunne det hjelpe på selvtiliten mot kampen borte i Sveits. Even Hovland møte også sine gamle lagkamerater i Sogndal.

Molde begynte best med en god sjanse til Magne Hoseth, men den gikk rett på keeper. Sogndal er også farlig frempå med Tonny Brochmann, men ballen vil ikke i mål. Etter 27 minutter setter Martin Linnes inn 1-0 til Molde over Sogndal, og han scorte også mot Sogndal sist kamp bare i feil mål. Det stod 1-0 til Molde til pause mot Sogndal.

I den andre omgangen begynte Sogndal å yppe seg i starten og de svarte tidlig i andre omgangen med å lage 1-1. Målscorer for Sogndal var Tonny Brochmann. Men Molde ville ikke gi seg og fikk inn tilslutt den viktige scoringen og gjorde slik at det ble 2-1. Målscorer for Molde var Daniel Chima Chukwu. Eirik Bakke pådrar seg senere sitt andre gule for dagen og må dermed forlate banen med rødt kort.

Flere scoringer ble det ikke i kampen og det endte med en seier til Molde på 2-1 over Sogndal. Molde er dermed bare 4 poeng bak Strømsgodset, og har nå tatt inn 2 poeng på de.

Share