Molde FK signerer avtale med Nike

Nike, en av verdens ledende leverandører av sportsutstyr har signert en kontrakt med Molde FK som varer fra januar 2014 og i 4 år framover. Ingen av lagene i Tippeligaen har Nike som utstyrsleverandør, og Molde FK blir dermed den eneste klubben i Tippeligaen med Nike-utstyr.

Avtalen som ble kjent i dag innebærer at Nike skal levere drakter og alt annet fotballutstyr til klubben. Ole Gunnar Solskjær sier at han er veldig glad for at denne avtalen har blitt inngått, og han kjenner godt til Nike fra tiden i Manchester United.

Det er imponerende at en norsk klubb har fått til en avtale med Nike, en av verdens største leverandører av sportsutstyr. Vi i Fotballblogg tror dette vil være et løft for både Molde og Nike. Molde har hatt Umbro i mange år nå, og dermed vil overgangen til Nike være en milepæl i klubbens historie. Molde FK blir ikke bare den eneste klubben i Norge som blir sponset av Nike, men i hele Skandinavia.

Nå er det nok mange Molde-supportere som venter spent på å se hvordan de nye draktene kommer til å se ut. Kontrakten er forøvrig en av de største Molde FK har inngått i historien.

Nike

Share