Mirallas og Everton fortsetter den gode formen

Everton vant sist kamp mot Burnley. Da scoret Samuel Eto´o to av målene det kan han ikke denne kampen. Everton har vært i god form den siste tiden og har klatret bra på tabellen den siste tiden. Everton står med 3-1-0 på de siste fire seriekampene i Premier League. Everton ligger for øyeblikket som nummer 12 på tabellen. Burnley ligger som nummer 19 på tabellen, de har slitt de siste tre kampene og har ikke scoret på de siste tre i Premier League. Burnley har bare vunnet en bortekamp denne sesongen.

kevin mirallasEverton har vært det førende laget mot Burnley og etter 11 minutter spill fikk Everton et straffespark som Ross Barkley skulle ta og bommet på. Men etter en halvtime spill kom scoringen til Everton. Kevin Mirallas scoret sitt sjette seriemål for sesongen og sørget for at Everton gikk opp til 1-0 etter en halvtime av kampen. Ashley Barnes pådrar seg sitt andre gule kort i slutten på første omgangen og Burnley må spille hele andre omgang med ti mann. Everton går til pause med 1-0 ledelse over Burnley. Everton var det beste laget i den andre omgangen og produserte flest målsjanser fremover.

Kampen endte med 1-0 seier til Everton. Everton ligger som nummer 12 på tabellen, og har begynt å fått skikkelig heng på en tiendeplass på tabellen. Burnley faller helt ned på en sisteplass i Premier League.

Share