Milan skuffet nok en gang på bortebane

Udinese ligger så langt nede som en 15 plass på tabellen etter 31 spilte serierunder. Udinese er i elendig form den siste tiden å står med 0-4-2 på de siste seks seriekampene i Serie A. Udinese har tatt totalt 20 poeng hjemme denne sesongen å står med 5-5-5 på hjemmebane. AC Milan har kommet seg den siste tiden med poengfangsten. AC Milan står med 2-2-0 på de siste fire seriekampene i Serie A. AC Milan ligger som nummer ni på tabellen. AC Milan har kun vunnet tre seriekamper på bortebane denne sesongen.

ac milanUdinese har vært det beste laget mot AC Milan. Udinese har produsert mest sjanser, men det har vært få avslutninger på mål i den første omgangen. AC Milan har ikke produsert noe fremover på banen, og har vært dårlige mot Udinese. Udinese og AC Milan går til pause med 0-0. Etter 58 minutter kommer scoringen til Udinese. Giampiero Pinzi ordnet 1-0 til Udinese. Udinese fortsetter det gode spillet og etter 74 minutter spill kommer 2-0 scoringen til Udinese. Emmanuel Badu setter inn 2-0 målet til Udinese. Giampaolo Pazzini setter inn 2-1 etter 88 minutter og gjør slik det blir litt kamp igjen på slutten.

Kampen endte med 2-1 seier til Udinese. Udinese ligger dermed som nummer 12 på tabellen. AC Milan fortsetter å skuffe i Serie A, og ligger som nummer ni på tabellen.

Share