Martin Andresen under hardt press etter nytt tap

Vålerenga røk ut av Cupens tredje runde, og burde ta med seg poeng hjemme mot Stabæk som ligger sist på tabellen. Stabæk for sin del avsluttet bra før EM-pausen da de slo Lillestrøm 4-1, men de røk også ut i Cupens tredje runde mot Asker.

Vålerenga og Stabæk skjer det lite mellom de første minuttene, men det blir mer action da Andreas Nordvik takler Stabækspilleren som bakerste mann, og får direkte rødt kort. Vålerenga må spille med en mann mindre i 60 minutter av kampen. Men det er lite som skjer til pause, og det står 0-0 til pause.

I den andre omgangen tar Vegar Eggen Hedenstad et frispark fra langt hold, der ballen går rett i mål. Nydelig scoring av Hedenstad som gjør 0-1 til Stabæk etter 50 minutter. Christer Kleiven dobler ledelsen etter 71 minutter, og gjør slik at det står 0-2 til Stabæk. Håvard Nielsen tenner et håp for Vålerenga, når han setter inn 1-2 etter 90 minutter.

Kampen ender med 1-2  seier til Stabæk, som har kontakt med Fredrikstad og Lillestrøm foran seg på tabellen, mens Vålerenga taper nok en kamp og sliter langt bak, og får et stykke opp til topplagene i Tippeligaen.

Share