Manchester City klarte bare uavgjort på hjemmebane mot Sunderland

Sunderland åpnet friskt borte mot Manchester City, og etter en halvtime kom scoringen for Sunderland med Sebastian Larsson som laget 0-1 til Sunderland. Rett før pause kommer Edin Dzeko nedover venstresiden kommer seg innenfor straffefeltet og blir felt. Det dømmes straffe som Mario Balotelli tar og setter kontrollert i mål. 1-1 mellom Manchester City og Sunderland. Rett før pause kommer nok en scoring til for Sunderland, Nicklas Bendtner kommer høyest og stanger inn 1-2 til Sunderland til pause.

Etter 8 minutter av andre omgangen kommer Sunderland på en fantastisk kontring, der Sessegnon sender ballen gjennom til Bendtner, som legger nydelig inn til Sebastian Larsson som lager 1-3 til Sunderland. Det begynner å bli ampert mellom spillerne i Manchester City og etter 80 minutter begynner en del Cityfans å dra ut fra stadioen.

84 minutter kommer Mario Balotelli å utfordrer Sebastian Larsson som ikke henger med å banker inn 2-3 i nettaket. Rett etterpå i kampen kommer ballen til Kolarov som scorer med et fantastisk skudd med venstrefoten sin, og der står det 3-3 mellom Manchester City og Sunderland.

Kampen ender med uavgjort for lagene, og det er vel Sunderland som er mest glad for et uavgjortresultat.

Skrevet av Bjørn Ole Aae

Share