Målfest på KC

loic remyChelsea leder tabellen med 3 poeng, men har to kamper til gode. De røk ut av CL, og satser alt på å vinne serien nå. De ser også ut til å vinne serien, men møtte tøff motstand i Hull. I bunnen sliter Hull, og de ville håpe på at de kunne krige seg til poeng.

Allerede etter 1 min er det Hazard som scorer, hvor han bøyer ballen nydelig i krysset. Etter 9 min viste også Costa seg frem, hvor han scoret ganske likt Hazard. Også han vendte innover og bøyde ballen i krysset. Men Hull kjempet seg tilbake. Etter 26 min la Robertson inn til El-Mohamady som bredsidet ballen inn. Og bare 1 min senere gjorde Courtouis en sløvete pasning som Hernandez snappet opp og scoret på. Det tok lang tid før Chelsea igjen var i ledelsen, hvor Remy bredsidet ballen i nettet etter 75 min. Chelsea vant også 3-2.

Share