Mainz med nok en uavgjort

Werder Bremen slo Mainz sist gang i Bundesligaen. Da vant Werder Bremen 1-2. Werder Bremen ligger som nummer ni på tabellen og Franco Di Santo har vært den viktigste spilleren denne sesongen for Werder Bremen. Mainz for sin del ligger som nummer 11 på tabellen, og står med tolv uavgjorte kamper på de 26 serierundene de har spilt så langt denne sesongen. Mainz og Werder Bremen har tatt like mange poeng på de siste seks kampene i Bundesligaen.

mainzWerder Bremen har vært det førende laget i kampen mot Mainz. Werder Bremen har produsert mest fremover på banen, mens Mainz har ikke hatt et skudd på mål denne første omgangen. Werder Bremen og Mainz går til pause med 0-0 til pause. Det var en jevnspilt andre omgang mellom lagene. Werder Bremen og Mainz produserte så å si like mange sjanser fremover. Men det var ingen av lagene som klarte å få ballen i mål denne dagen. Mainz spilte dermed sin 13 uavgjortkamp denne sesongen i Bundesligaen.

Kampen endte med 0-0 mellom Werder Bremen og Mainz. Werder Bremen ligger som nummer ni på tabellen, mens Mainz ligger som nummer elleve på tabellen.

Share