Liverpool snytt for seieren mot Everton etter dommerfeil

Rivaloppgjøret mellom Liverpool og Everton var et fartsfylt oppgjør, med mange sjanser til begge lag. Liverpool trengte poeng for å komme seg lengre opp på tabellen.

Liverpool åpnet kampen best med en scoring av Luis Suarez etter 14 minutters spill. Jose Enrique sender ballen til Luis Suarez som setter ballen i mål via Everton-spilleren Leighton Baines. 6 minutter etterpå er Suarez på ferde igjen, som stusser ballen i mål etter et frispark servert av Steven Gerrard.

Leon Osman svarer Liverpool etter 22 minutter på en corner, og setter ballen i mål via Joe Allen. Det går mye fram og tilbake i kampen, og begge lag har sine sjanser. Etter 35 minutters spill scorer Everton igjen, og denne gang er det Steven Naismith som scorer for Everton. Like før pause får den tidligere Manchester United-spilleren Phil Neville gult kort for filming.

I pausen foretar både Everton og Liverpool bytter. Hos Liverpool går Suso ut, og Sebastian Coates kommer inn. I tillegg kommer Shelvey inn for Sahin. Hos Everton kommer Gueye inn for Mirallas. Etter 49 minutters spill får Raheem Sterling en kjempestor sjanse, men Sterling klarer ikke å sette ballen i mål.

På slutten av kampen setter Luis Suarez ballen i mål, men det blir avblåst for offside. En feilaktig avgjørelse av linjedommeren, viser seg å ødelegge for Liverpool. Det hadde vært en fortjent seier til Liverpool i dag, men dommerfeil avgjør på Goodison Park. Luis Suarez jubler, og tror at han har avgjort kampen for Liverpool. Everton vil nok være fornøyd med å få med seg ett poeng fra denne kampen.

Luis Suarez var banens beste spiller i kampen mellom Everton og Liverpool.

 

Share