Liverpool skuffet nok en gang

West Bromwich har tapt mange kamper den siste tiden, men sist kamp mot Crystal Palace fikk de seg en opptur da de tok en viktig seier og kan fort ha sikret plassen i Premier League etter den seieren. Liverpool skuffet i serien da de tapte mot Manchester United og Arsenal. Arsenal var kanskje det verste for Liverpool som tapte kampen 4-1, og det kunne fort blitt verre den kampen for Liverpool. Liverpool er også ute av FA Cupen etter at de tapte 2-1 i semifinalen mot Aston Villa. Liverpool ligger som nummer fem på tabellen. Liverpool har tatt 25 poeng på bortebane denne sesongen, men vanligvis ender det enten med tap eller seier da Liverpool spiller bortekamp i Premier League denne sesongen.

liverpoolWest Bromwich har hatt lite ball og skapt lite fremover på banen i den første omgangen mot Liverpool. Liverpool har vært akkurat det samme. Steven Gerrard hadde et godt frispark som gikk over mål, mens Mario Balotelli har hatt et skudd som har gått et lite stykke over målet. Ingen avslutninger på mål i den første omgangen. West Bromwich og Liverpool til pause med 0-0. Liverpool har vært mye bedre i den andre omgangen og har hatt gode sjanser fremover på banen. Jordan Ibe med en kjempesjanse for Liverpool da ballen treffer tverrliggeren for Liverpool. Liverpool har produsert mer og mer sjanser i den andre omgangen, men ballen vil ikke i mål for Liverpool sin del. De sliter med å få avslutningene til å sitte i mål.

Kampen endte med 0-0 mellom West Bromwich og Liverpool. West Bromwich ligger som nummer 13 på tabellen. Liverpool ligger som nummer fem på tabellen, og ligger nok for langt bak til å ta en topp fire plassering denne sesongen.

Share