Lionel Messi avgjør for Barcelona

Barcelona hadde press på seg før kampen borte mot Levante, siden Real Madrid hadde vunnet tidligere i kveld 3-1 hjemme mot Sporting Gijon. Med tap kunne avstanden være på sju poeng og det ville vært avgjort med seriegullet som da hadde gått til Real Madrid. Levante for sin del kjemper helt oppe i teten, så de kunne nok tenkt seg en seier mot Barcelona, slik at de hadde hatt heng på Malaga og Valencia.

Levante startet kampen best og fikk straffe etter 23 minutter ut i kampen. Den bestemte Jose Barkero å ta, og han satt ballen i mål, og gjorde det slik at Levante tok ledelsen 1-0 mot Barcelona. 1-0 stillingen stod seg også inn til pause for Levante.

I den andre omgangen kom angrepene på rekke og rad fra Barcelona, og hvem andre enn Lionel Messi er det som kan gjøre det for Barcelona. Lionel Messi scorte først etter 64 minutter av kampen, slik at det stod 1-1 mellom Levante og Barcelona. Etter 72 minutter var kampen snudd takket være Lionel Messi som satte inn sitt mål nummer 41 i den hjemlige serien. Nå ligger Cristiano Ronaldo og Lionel Messi på samme antall scoringer i La Liga.

Kampen ender med 1-2 seier til Barcelona, og det er fremdeles fire poeng mellom Real Madrid og Barcelona.

Share