Leverkusen slapp med strekken

Mainz klarte å få med seg en uavgjort sist gang de møte Leverkusen noe som var imponerende. Mainz er det laget som soleklart har spilt flest uavgjortkamper denne sesongen i Bundesligaen med hele 13 uavgjortkamper. Mainz har to uavgjorte på de to siste kampene i Bundesligaen. Bayer Leverkusen er det beste laget på de siste seks kampene i Bundesligaen, de står med 5-1-0. Leverkusen ligger som nummer fire på tabellen, bare to poeng bak Mönchengladbach. Leverkusen er det nest sterkeste laget i Bundesligaen på bortebane denne sesongen.

bayer leverkusenBayer Leverkusen har åpnet kampen best mot Mainz og allerede etter et kvarter ut i kampen kom scoringen for Leverkusen. Son Heung-Min scoret sitt 11 seriemål denne sesongen for Leverkusen. 0-1 til Leverkusen. Bayer Leverkusen ledet fortjent til pause mot Mainz 0-1. Stefan Kiessling har vært sterk den siste perioden for Bayer Leverkusen å ordner 0-2 til Leverkusen etter en timesspill. 0-2 til Leverkusen. Bayer Leverkusen fortsetter å imponere borte mot Mainz. Hakan Calhanoglu ordnet 0-3 til Leverkusen sytten minutter før slutt. Koo Ja-Cheol fikk sette inn 1-3 på straffespark tolv minutter før slutt. Koo Ja-Cheol satte en ny straffe et minutt på overtid å sørget for tre spennende minutter på overtid.

Mainz klarte ikke å komme seg helt med og det endte med 2-3 seier til Leverkusen. Mainz ligger som nummer tolv på tabellen, mens Bayer Leverkusen for sin del ligger som nummer fire på tabellen, bare to poeng bak Mönchengladbach.

Share