Leverkusen med viktig seier i toppkampen

Schalke 04 ligger som nummer fem på tabellen. De imponerte i Champions League der de holdt på å ta en skalp på Real Madrid, men alltid etter en seier mot en storklubb på hjemmebanen deres, ender det mest sannsynligvis med et skuffende resultat i serien. Hertha Berlin holdt Schalke 04 til uavgjort. Schalke 04 har vært gode hjemme denne sesongen å står bare med et tap på 13 hjemmekamper.

bayer leverkusenBayer Leverkusen ligger på fjerdeplass i Bundesligaen noe som fører til Champions League neste sesong. Bayer Leverkusen er det tredje beste bortelaget i Bundesligaen denne sesongen. Leverkusen står samtidig med tre strake seire i Bundesligaen og en målforskjell på 8-0.

Bayer Leverkusen har åpnet kampen best mot Schalke 04. Bayer Leverkusen svarer med å sette inn 0-1 ti minutter før pause. Karim Bellarabi scorer sitt ellevte seriemål i Bundesligaen denne sesongen. Leverkusen har vært best i den andre omgangen, de har produsert flest sjanser, men Leverkusen leder bare med et mål fremdeles.

Kampen endte med 0-1 seier til Bayer Leverkusen. Schalke 04 tapte nok en gang å ligger som nummer fem på tabellen og ligger nå fem poeng bak Mönchengladbach som har en kamp mindre spilt. Leverkusen ligger som nummer tre på tabellen hele seks poeng foran Schalke 04.

Share