Leverkusen med storseier

Bayer Leverkusen slo Schalke 04 i en viktig kamp sist, da de økte avstanden fra tre til seks poeng til Schalke 04. Bayer Leverkusen ligger bare to poeng bak Borussia Mönchengladbach som ligger på plassen foran. Bayer Leverkusen står med fire strake seire i Bundesligaen. Hamburg er det dårligste laget i Bundesligaen for tiden. De står bare med to poeng på de siste seks kampene. Hamburg ligger som nummer 16 på tabellen, og ligger bare et poeng over dirkete nedrykk.

bayer leverkusenBayer Leverkusen har vært det beste laget så langt mot Hamburg. Leverkusen har produsert bra med målsjanser fremover, men har bare hatt et skudd på mål de første 15 minuttene av kampen. Gonzalo Castro ordnet 1-0 allerede etter syv minutter spill. Leverkusen fortsatte å dominere videre i den første omgangen å fikk inn 2-0 rett før pause med Stefan Kiessling. Leverkusen gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse mot Hamburg. Bayer Leverkusen gir seg ikke etter at de dominerte den første omgangen. Bare elleve minutter ut i den andre omgangen kommer 3-0 scoringen til Bayer Leverkusen, nok en gang scorer Stefan Kiessling for Leverkusen. Syv minutter senere kommer også 4-0 scoringen til Bayer Leverkusen. Gonzalo Castro setter inn sitt andre seriemål denne kampen.

Kampen endte med 4-0 seier til Bayer Leverkusen som var knusende overlegene mot et lag som Hamburg denne dagen. Bayer Leverkusen ligger som nummer fire på tabellen, bare to poeng bak Borussia Mönchengladbach. Hamburg for sin del ligger som nummer 16 på tabellen.

Share