Leverkusen gikk forbi Mönchengladbach på tabellen

Bayer Leverkusen vant sist kamp mellom lagene. Bayer Leverkusen ligger som nummer fire på tabellen, og ligger hele ti poeng foran Schalke 04. Leverkusen ser ut til å ha grei kontroll på Champions League-plassen, men må ta opp kampen mot Borussia Mönchengladbach om å bli nummer tre slik de slipper å kvalifisere deg. Leverkusen er formlaget i Bundesligaen. Leverkusen står med seks strake seire i Bundesligaen. Hannover er en av de lagene i dårligst form i Bundesligaen for tiden, de står med 0-3-3 på de siste seks kampene. Hannover har falt langt nedover på tabellen og ligger som nummer 15 på tabellen. Hannover har bare vunnet to bortekamper denne sesongen.

bayer leverkusenLeverkusen startet kampen best hjemme mot Hannover og etter 20 minutter spill kom kampens første scoring. Ömer Toprak satte inn 1-0 til Leverkusen. Leverkusen fortsatte å kjøre på i den første omgangen og etter 40 minutter spill kom 2-0 scoringen til Leverkusen. Julian Brandt ordnet 2-0 til Leverkusen. Leverkusen gikk til pause med 2-0 ledelse over Hannover. Leverkusen fortsetter i den andre omgangen å kjører på. Kyriakos Papdopoulos setter ballen inn til 3-0 til Leverkusen. Stefan Kiessling fortsetter den gode formen sin å noterer seg for en scoring etter 70 minutter av kampen. Leverkusen går opp til en 4-0 ledelse over Hannover.

Kampen endte med 4-0 seier til Leverkusen. Leverkusen ligger som nummer tre på tabellen og går dermed forbi Mönchengladbach på tabellen. Hannover sliter langt nede på tabellen å ligger som nummer 15 etter 29 serierunder.

Share