Leicester vant dødballkrigen og kampen mot Newcastle

Leicester har møt Newcastle to ganger denne sesongen. Newcastle slo Leicester hjemme i serien med 1-0. Men Leicester vant kampen i FA Cupen på hjemmebane og vant den kampen 1-0. Leicester har vært i god form den siste tiden. Leicester tapte sist kamp mot Chelsea 1-3, men hadde fire seire på rad før den kampen. Leicester ligger som nummer 17 på tabellen. Newcastle er i skrekkelig dårlig form og står med syv kamper på rad med tap i Premier League. Newcastle har vært skremmende dårlig på bortebane også denne sesongen og står med kun tre borteseire så langt denne sesongen. Newcastle ligger som nummer 14 på tabellen.

leicesterLeicester startet kampen fantastisk mot Newcastle. Det tok bare 35 sekunder før første scoring i kampen kom. Leonardo Ulloa stanget inn 1-0 til Leicester. Wes Morgan sørget for 2-0 bare etter 17 minutter nok en gang på en dødball. Newcastle hadde ikke noe å stille opp med i den første omgangen og Leicester gikk til pause med en fortjent 2-0 ledelse. Det tar bare tre minutter i den andre omgangen så får Leicester straffespark som Leonardo Ulloa setter i mål til 3-0. Dette var Leonardo Ulloa sitt 10. Seriemål i Premier League denne sesongen. Leicester hadde alt av sjanser fremover å skapte mange farligheter. Etter 62 minutter takler Michael Williamson på dumt vis og får sitt andre gule kort for dagen og Newcastle må fullføre de siste 28 minuttene med ti mann. Elendigheten blir bare verre for Newcastle et minutt på overtid får Daryl Janmaat sitt andre gule kort, og Newcastle må dermed spille de siste to minuttene med ni mann mot Leicester sine elleve. Leicester var nærmere 4 og 5 mål enn det Newcastle var et i dag.

Kampen endte med 3-0 seier til Leicester. Leicester ligger dermed som nummer 16 på tabellen, og har bare et poeng opp til Newcastle. Newcastle ligger som nummer 14 på tabellen, og har Hull og Leicester kun et poeng bak seg.

Share