Leicester snudde kampen til seier

West Bromwich vant sist kamp mot Leicester, da sikret de seg en 0-1 seier borte. West Bromwich står med to strake tap i Premier League. West Bromwich ligger som nummer 14 på tabellen med 33 poeng, og har syv poeng ned til nedrykk. West Bromwich har vært gode på hjemmebane denne sesongen, og det er der de bruker å ta det meste av poeng. Leicester tok endelig en seier igjen i Premier League noe som var viktig og poeng mot West Bromwich og helst tre poeng kan føre de helt opp i ryggen på de som ligger rett foran de på tabellen.

leicesterWest Bromwich går allerede opp til en ledelse mot Leicester etter åtte minutter spill. Darren Fletcher scoret målet for West Bromwich som er oppe i en 1-0 ledelse. Men Leicester ga seg ikke så lett. Etter 20 minutter spill scoret David Nugent å det stod 1-1 mellom lagene. Craig Gardner ordner 2-1 til West Bromwich bare seks minutter etter at Leicester hadde fått inn utligningen sin. West Bromwich går til pause med 2-1 ledelse over Leicester. Leicester ga seg ikke og i den andre omgangen klarte de nok en gang å komme seg inn i kampen. Robert Huth var målscorer for Leicester denne gangen. Ti minutter før slutt. 2-2 mellom West Bromwich og Leicester City etter 80 minutter spill. Leicester ga seg ikke og på overtid så kom den viktige scoringen for Leicester som sørget for at det stod 2-3. Jamie Vardy var målscorer for Leicester City.

Kampen endte med 2-3 seier til Leicester City. West Bromwich ligger som nummer 14 på tabellen, mens Leicester ligger fremdeles nederst på tabellen, men de har klart å tettet luken til de andre lagene foran seg på tabellen.

Share