Lasogga og Olic sørget for viktig seier for Hamburg

Hamburg har vært det svakeste laget denne sesongen i Bundesligaen. Hamburg har bare scoret 16 seriemål på 29 seriekamper i Bundesligaen. Hamburg er i svakest form av alle lagene i Bundesligaen for tiden og har bare tatt et poeng på de siste seks kampene. Hamburg har ikke scoret et seriemål på de siste seks seriekampene i Bundesligaen. Augsburg for sin del har ikke akkurat vært så sterke den siste tiden de heller. På de siste fem kampene i serien har de bare en seier. Augsburg ligger fremdeles som nummer seks på tabellen. Augsburg har vært svake på bortebane denne sesongen, der de står med kun fire seire.

pierre-michel lasoggaHamburg startet kampen best mot Augsburg og allerede etter 11 minutter spill kom scoringen for Hamburg som har vært i fryktelig form den siste tiden. Ivica Olic setter ballen i mål for Hamburg og sørger for at de leder 1-0. Hamburg fortsetter å imponere hjemme og bare åtte minutter senere kommer 2-0 scoringen til Hamburg. Denne gang er det Pierre-Michel Lasogga setter ballen i mål for Hamburg og noterte seg derfor for sitt tredje seriemål for sesongen. Men Augsburg gir seg ikke. Raul Bobadilla ordner 2-1 etter 25 minutter spill. Hamburg går til en fortjent 2-1 ledelse til pause over Augsburg. Hamburg har vært det førende laget i den andre omgangen også, men Augsburg er effektive av seg. Tobias Werner sørget for at det stod 2-2 etter 69 minutter spill av kampen. Augsburg scoret sitt mål nummer to på sjanse nummer tre i kampen. Men rett etterpå svarte Hamburg igjen. Pierre-Michel Lasogga sørget for 3-2 til Hamburg etter 71 minutter spill.

Kampen endte med 3-2 seier til Hamburg. Hamburg ligger nå oppe på en 16. Plass på tabellen. Augsburg for sin del ligger fremdeles som nummer seks på tabellen.

Share