Kovacs sørget for poeng på Lerkendal

Rosenborg har åpnet årets sesong sterkt i Tippeligaen. Rosenborg startet med å vinne 5-0 over Aalesund på hjemmebane denne sesongen. Rosenborg dro forrige runde til Haugesund på bortebane der de imponerte egentlig enda mer i målprotokollen. Haugesund fikk det tøft å tapte tilslutt hele 0-6 mot Rosenborg. Rosenborg leder serien med seks poeng på to kamper. Strømsgodset for sin del startet ikke akkurat så godt mot Vålerenga, der de tapte kampen 3-1. Strømsgodset skuffet nok en gang når de bare klarte 1-1 hjemme mot Mjøndalen. Strømsgodset ligger som nummer 11 på tabellen.

kovacsRosenborg startet kampen best mot Strømsgodset og tok ledelsen allerede etter seks minutter spill. Tobias Mikkelsen scoret fra offsideposisjon og sørget for 1-0 ledelse til Rosenborg. Rosenborg hadde gode sjanser videre i den første omgangen, og var samtidig snytt for et straffespark da Fredrik Midtsjø ble felt. Rosenborg gikk til pause med 1-0 ledelse over Strømsgodset. I den andre omgangen virket det som at angrepsspillet ikke satt for Rosenborg sin del. Strømsgodset kom mer og mer inn i kampen og etter 79 minutter kom det første baklengsmålet for Rosenborg denne sesongen. Det tok 259 minutter før Rosenborg fikk et mål bakover i Tippeligasesongen 2015. Peter Kovacs satt den sikkert i mål bak André Hansen. Rosenborg kjørte kampen på slutten, men flere scoringer kom det ikke i kampen for Rosenborg sin del.

Kampen endte med 1-1 mellom Rosenborg og Strømsgodset. Rosenborg topper Tippeligaen etter sine tre kamper. Rosenborg har en god målforskjell og går foran Vålerenga p.g.a. den. Strømsgodset for sin del spilte vel sin beste kamp og fikk med seg poeng fra Lerkendal. Strømsgodset ligger som nummer 10 på tabellen, etter de tre kampene de har spilt denne sesongen.

Share