Klose og Lazio fortsetter den gode formen

Cagliari har slitt voldsomt denne sesongen, og ligger som nummer 18 på tabellen. Cagliari er et av lagene som har sluppet inn mest mål i Serie A denne sesongen. Cagliari har slippet inn like mange mål som Parma har gjort denne sesongen, hele 53 seriemål. Parma har to kamper mindre spilt og kommer til å slippe inn mer i løpet av de to. Lazio slo Cagliari hjemme 4-2 tidligere i sesongen, og Lazio er helt oppe i Roma å kjemper faktisk om en andreplass denne sesongen. Lazio har scoret nest mest mål denne sesongen, bare fire mål mindre enn Juventus.

miroslav kloseLazio har vært det sterkeste laget i starten på kampen mot Cagliari og har produsert mange gode sjanser fremover på banen. Etter 31 minutter får Lazio inn scoringen sin. Miroslav Klose satte inn 0-1 til Lazio, noe som var hans niende seriemål for sesongen. Lazio har vært best den første omgangen å går til pause med 0-1 mot Cagliari. Ikke langt ut i den andre omgangen kom scoringen til Cagliari. Marco Sau ordnet 1-1 etter 49 minutter spill. Lazio svarer ti minutter senere med å sette straffen i mål slik det står 1-2. Lucas Biglia er målscorer for Lazio. Mobido Diakite får direkte rødt kort og Lazio får nok en straffe. Cagliari må fullføre kampen med ti mann mot Lazio sine elleve. Biglia klarer ikke å sette denne straffen i mål og det står fremdeles 1-2 til Lazio etter 69 minutter spill. Lazio setter punktumet i kampen da de setter inn 1-3 helt på tampen av kampen mot Cagliari. Marco Parolo er målscorer for Lazio.

Kampen endte med 1-3 seier til Lazio. Cagliari ligger som nummer 19 på tabellen etter nederlaget. Lazio for sin del holder seg tett inntil Roma og ligger fremdeles som nummer tre på tabellen, bare et poeng bak Roma.

Share