Kjøp fotballbilletter på nett

I dag kan du kjøpe kampbilletter til dine fotballag over internett til en billig penge. Skjønt, billig og billig – dette avhenger selvsagt på oppgjøret. Det sier seg selv at deilige rivaloppgjør som Newcastle – Sunderland, City – United eller Liverpool – Everton koster noe ekstra.

Det som er veldig bra for oss som er glad i klassefotballen i Europa, er at reisen ikke blir alt for dyr. For å fortsette i den engelske fotballen, koster det faktisk mindre å bestille rom for tre personer enn det koster å leie et enkeltrom. Når man da i tillegg gjerne er tre eller flere om regningen, er overnattingen så godt som helt gratis – da er også frokost inkludert!

Bestill billetter i sommer!

Det kan være lurt å bestille fotballbilletter allerede i sommer. Nå er det bare noen uker siden terminlistene kom ut, og de største oppgjørene ryker som fluer!

Et lite tips er å se på romjulskampene allerede nå. Dette er gjerne kampene med litt ekstra futt i, og kanskje du til og med klarer å få med deg flere oppgjør. Da har du sannsynligvis også fri, og alt kan ligge til rette for at du får en av dine beste opplevelser som du tar med deg for resten av ditt liv.

Det blir en ekstra spennende Premier League sesong i år, da mange av de øverste lagene har fått en ny manager. Er det nå det skal skje en endring i Premier League? Er det for eksempel Chelsea som overrasker i år, eller vil det fortsatt stå mellom Manchester-lagene? Det har med andre ord aldri vært så spennende å kjøpe billetter for å se Premier League!

Klikk her for å se terminlisten til Premier League, og bestem deg for hvilke kamper du vil se! 

Billettagenter

Nå i sommer kan du alltids bestille fotballbillettene direkte, uansett hvem du henvender deg til. Men etter hvert som billettene forsvinner, kan det ende opp med at det blir tomt. Da er det lurt å ty til forskjellige billettagenter.

Dette er gjerne noe dyrere billetter, men det trenger ikke være snakk om en hundrelapp dyrere. Fotballbilletter.org peker deg videre til de aktørene som har best tilbud og rimeligst priser i forhold til det du får for pengene.

Selv om du syns kampbilletten kan koste mye (alt avhenger av hvilket oppgjør), trenger ikke turen koste skjorta av den grunn. Aktørene som blir linket til, tilbyr nemlig billige hoteller, slik at selve fotballreisen din ikke blir dyr i det hele tatt!

Besøk fotballbilletter.org i dag og kjøp dine fotballbilletter!

Fotball entusiasme

Share