Kamara sikret seieren for Molde

Utlånte Ola Kamara skulle bli en viktig brikke for Tor Ole Skullerud i Molde mot Bodø Glimt, ettersom to av klubbens spisser er skadet. Både Mushaga Bakenga og Fredrik Gulbrandsen er ute med skade, og med det kunne Ole Kamara som er utlånt fra Austria Wien putte målene for laget fra Nordvestlandet.

Etter 15 minutters spill kommer Molde-back Per Egil Flo alene med keeperen, men skyter rett i Bodø-keeper Londak. To minutter etterpå er Molde igjen på ferde, og denne gangen blir det mål. En heading fra Ola Kamara gjør at det står 0-1 til MFK. Pavel Londak blir skadet etter en duell med Kamara og må ut med skade etter 20 minutters spill på Aspmyra stadion. Molde er helt klart det beste laget i førsteomgang, men klarer ikke få flere mål enn det ene fra Ola Kamara.

Ola KamaraI andreomgang åpnet Bodø Glimt frist med to sjanser, men klarer ikke å få ballen i mål. Etter 60 minutters spill, så er Ola Kamara foran mål igjen. Det er Per Egil Flo som kan notere seg for enda en assist etter at han sparket ballen til Kamara som enkelt setter ballen i mål. Når det er igjen cirka 15 minutter av kampen kommer Thomas Kind Bendiksen fra Tromsø innpå for Molde. Noen minutter etterpå scorer Vegard Forren selvmål. Det er etter 78 minutters spill at Forren header ballen i eget mål.

Når det gjenstår to minutter på Aspmyra stadion klinker Mohamed Elyounoussi ballen i mål. Molde vinner dermed 1-3, og står med ett tap og en seier etter to runders spill av Tippeligaen 2015.

Share