Kakuta matchvinner for Vallecano

Rayo Vallecano ligger som nummer 11 på tabellen, og har en spiss som har scoret bra med mål denne sesongen. Alberto Bueno står med 15 seriemål denne sesongen, og har vært den viktigste spilleren for Vallecano denne sesongen.

gael kakutaMalaga er et lag som ikke scorer mye og et lag som ikke slipper inn så mye denne sesongen, de ligger høyt oppe på tabellen, og er det syvende bestelaget i La Liga denne sesongen. Malaga har samtidig ikke mer enn fem poeng opp til Villarreal som har vært gode denne sesongen.

Vært en jevn første omgang mellom Rayo Vallecano og Malaga. Rayo Vallecano tok ledelsen i det 22 spilleminuttet da Gaël Kakuta satte inn 1-0 til Vallecano. Rayo Vallecano klarte å holde unna til pause med 1-0 mot Malaga. Den andre omgangen var preget av mye gule kort. Rayo Vallecano pådro seg flere gule kort i den andre omgangen, mens Malaga spilleren Marcos Angeleri pådro seg sitt andre gule for kvelden og Malaga måtte fullføre kampen med ti menn mot Rayo Vallecano.

Kampen endte med 1-0 seier til Rayo Vallecano. Rayo Vallecano ligger som nummer ni på tabellen, mens Malaga ligger som nummer syv på tabellen.

Share