Jordi Gomez scorte hattrick og vant kampen for Wigan

Jordi Gomez sørget for seier for Wigan som klatrer høyere oppover på tabellen.

Wigan var det førende laget mot Reading å hadde mange gode muligheter for å få ballen i mål. Men det var Reading som fikk den første scoringen i kampen med Sean Morrison som satte inn 0-1 etter 35 minutter spill. 0-1 til Reading stod seg også til pause.

I den andre omgangen kjørte Wigan mer på, men Reading var på høyde under kampen. 1-1 kom etter 58 minutter spill med Jordi Gomez som satte inn sitt første mål i Premier League. Ti minutter senere kommer 2-1 scoringen til Wigan denne gangen også med Jordi Gomez. Etter 78 minutter kommer det nok en scoring i kampen, denne gangen kommer scoringen til Reading som får inn 2-2. Ali-Al Habsi med en kjempetabbe i mål, som slipper ballen enkelt i eget nett. 2-2 står det mellom Wigan og Reading. Wigan avgjør det hele på overtid da Jordi Gomez setter inn sitt tredje mål for kvelden og sitt hattrick.

Kampen endte med 3-2 seier til Wigan som vant mot Reading. Wigan klatret oppover til en 15. plass på tabellen. Reading ligger som nummer 17 på tabellen, men hvis Aston Villa tar poeng på hjemmebane mot Arsenal så er Reading under streken igjen.

Share