Hønefoss tar poeng mot Serielederen

Hønefoss skulle spille mot Strømsgodset hjemme i den 18. serierunde av Tippeligaen, og det skulle bli et tett oppgjør mellom lagene. Hønefoss ligger som nummer 5 og Strømsgodset som serieledere før denne runden.

Hønefoss og Strømsgodset åpnet kampen med noen farligheter, men det var Strømsgodset som var farligst frempå i starten av kampen. Scoringen kom også tidlig for Hønefoss sin del. Den kom etter 8 minutter med Riku Riski som satte ballen i mål til 1-0 til Hønefoss. Dette var Riku Riski sitt mål nummer 8 i Tippeligaen for året. Utover omgangen var det mindre som skjedde og 1-0 til Hønefoss stod seg til pause.

I den andre omgangen prøvde Strømsgodset å få overtaket og prøvde å få med seg poeng fra Aka Arena. Etter 88 minutter kom scoringen til Strømsgodset og det var Øyvind Storflor sitt fjerde mål for året. Det ble lagt til tre minutter av andre omgang, men flere scoringer ble det ikke mellom lagene.

Kampen endte med 1-1 mellom Hønefoss og Strømsgodset. Strømsgodset fikk med seg et poeng, men fortjente etter spilletsgang egentlig tre nye poeng. Hønefoss klatret en plass på tabellen og var forbi Haugesund igjen og var nummer 4 i Tippeligaen.

 

Share