Hertha Berlin sikret poeng på tampen av kampen

Hannover tok en sterk borteseier i serien mot Hertha Berlin i fjor høst. Da vant Hannover 2-0 mot Hertha Berlin. Hannover er ikke i noe god form og ligger med 0-3-3 på de siste seks kampene. Hannover ligger som nummer 15 på tabellen. Hannover har vært brukbar hjemme denne sesongen. Hertha Berlin for sin del har begynt å tatt bra med poeng og har kommet seg et greit skritt oppover på tabellen. Hertha Berlin står med 3-2-0 på de fem siste kampene. Hertha Berlin ligger som nummer 11 på tabellen.

hertha berlinDet var en rolig første omgang mellom Hannover og Hertha Berlin. Hannover hadde bare et skudd på mål i den første omgangen, og det samme hadde Hertha Berlin. Tam første omgang som lagene gikk til pause med 0-0. I den andre omgangen var det også lite sjanser, lite som skjedde fremover fra begge lag. Men etter 75 minutter spill kom kampens første scoring. Christian Schulz fikk ballen i mål for Hannover som tok ledelsen 1-0 på hjemmebane mot Hertha Berlin. Men Hertha Berlin ga seg ikke. Valentin Stocker satte inn 1-1 etter 83 minutter spill. Per Ciljan Skjelbred spilte hele kampen for Hertha Berlin. Skjelbred fikk sin 20 seriekamp for Hertha Berlin denne sesongen.

Kampen endte med 1-1 mellom Hannover og Hertha Berlin. Hertha Berlin ligger som nummer 11 på tabellen, mens Hannover klatret fra 15. Plass til 14. Plass på tabellen.

Share