Haugesund vant med ni mann

Bodø/Glimt har hatt en dårlig start på sesongen i år, men fikk en liten opptur mot Sarpsborg sist serierunde da de klarte å få med seg et poeng. Bodø/Glimt ligger dermed som nummer 15 på tabellen. Bodø/Glimt har fått det tøft på hjemmebane denne sesongen, der de har møt lag som Molde og Odd som har slått Bodø/Glimt med 1-3 og 2-4. Haugesund klarte et sterkt hjemme poeng sist kamp da de klarte å spille 0-0 mot Molde. Haugesund ligger som nummer 14 på tabellen.

HaugesundVært en jevn og god kamp mellom Bodø/Glimt og Haugesund få avslutninger på mål. Haugesund tok ledelsen etter 26 minutter spill da Joakim Våge Nilsen var målscorer for Haugesund. Haugesund holdt ledelsen ut den første omgangen, men Christian Gytkjær pådro seg to gule kort helt på slutten og Haugesund må dermed spille hele andre omgang med ti mann. Haugesund gikk til pause med 0-1 ledelse over Bodø/Glimt. Haugesund fikk en god start på den andre omgangen også og satte inn 0-2 etter 54 minutter spill som Vegard Skjerve satte inn på frispark. Vegard Skjerve klarte å pådra seg to gule kort og Haugesund måtte dermed fullføre kampen med ni mann mot Bodø/Glimt sine elleve. Bodø/Glimt kjørte på fremover de siste tjue minuttene for å skape sjanser. Noe som de skapte mye av, men som de bommet for det meste på. Fitim Azemi fikk inn en scoring fot Bodø/Glimt etter 84 minutter, slik det stod 1-2 mellom Bodø/Glimt og Haugesund. Flere scoringer ble det ikke i kampen og Haugesund tok en sterk borteseier mot Bodø/Glimt.

Kampen endte med 1-2 seier til Haugesund. Bodø/Glimt ligger helt nederst på tabellen etter fem serierunder. Bodø/Glimt har kun tatt et poeng på fem kamper. Haugesund ligger dermed som nummer 13 på tabellen, med den imponerende borteseieren mot Bodø/Glimt.

Share