Hannover med sterk andre omgang tok poeng mot Wolfsburg

Wolfsburg tok en grei seier sist gang lagene møtes. Wolfsburg vant da kampen 1-3. Wolfsburg ligger som nummer to på tabellen og bør sikre inn andreplassen i serien. Wolfsburg har ikke vunnet på de siste to seriekampene, å står med 0-1-1 på de siste to. Wolfsburg har ikke tapt en eneste kamp hjemme denne sesongen. Hannover for sin del ligger som nummer 15 på tabellen. Hannover er det laget i Bundesligaen som er i svakest form for tiden å står med 0-2-4 på de siste seks kampene i Bundesligaen.

hannoverDet har vært en jevn start på kampen mellom Wolfsburg og Hannover. Wolfsburg tar ledelsen etter 24 minutter spill da Bas Dost setter ballen i mål fra en pasning fra Kevin De Bruyne. 1-0 til Wolfsburg. Rett før pause setter Ivan Perisic inn 2-0 til Wolfsburg. Wolfsburg går til pause med en fortjent 2-0 ledelse over Hannover. Hannover sørget for en knallåpning på den andre omgangen. Jimmy Briand ordnet 2-1 etter 47 minutter spill. Hannover hadde en god andre omgang og etter 58 minutter spill kom 2-2 scoringen. Salif Sane var målscorer for Hannover. Hannover har kjørt videre i den andre omgangen og har produsert mange gode sjanser fremover på banen. Wolfsburg virker ikke helt til å være slått på slik de var tidligere i sesongen.

Kampen endte med 2-2 mellom Wolfsburg og Hannover. Wolfsburg ligger fremdeles som nummer to på tabellen. Hannover ligger som nummer 16 på tabellen.

Share