Hamburger med sterk hjemmeseier

Per Ciljan Skjelbred var fra start og Hamburger tok en sterk hjemmeseier.

Hamburger hadde en hard oppgave foran seg når de skulle møte Schalke. Hamburger har vært god i den første omganen, og har hatt mest ballen. Hamburger har også hatt mange gode skudd, men få på mål. Schalke har hatt 2 skudd på mål, mens Hamburger har hatt 1 skudd på mål, men 0-0 står det til pause mellom Hamburger og Schalke 04.

Hamburger åpner best i den andre omgangen mot Schalke 04 og har tre gode muligheter på de første 6 minuttene, på den fjerde målsjansen i den andre omgangen sitter kampens første scoring og det er en fortjent ledelse til Hamburger etter starten på den andre omgangen. Maximillian Beister setter ballen i mål til 1-0 til Hamburger. Hamburger gir seg ikke 2-0 kommer etter 65 minutter spill. Artjoms Rudnevs setter ballen i mål for Hamburger. Per Ciljan Skjelbred blir byttet ut etter 69 minutter spill. Her fikk han sin tredje seriekamp for Hamburger for året. Schalke 04 får straffespark etter 80 minutter. Den bommer Klass-Jan Huntelaar på. Men returen setter Klass-Jan Huntelaar i mål. 2-1 til Hamburger over Schalke å nå er det kamp igjen. Milan Badeij avgjør kampen helt for Hamburger etter 90 minutter da han setter straffen i mål for Hamburger.

Kampen endte med 3-1 seier til Hamburger som tok en sterk hjemmeseier mot Schalke 04. Hamburger klatrer oppover på tabellen, mens Schalke 04 skuffet stort å ligger like langt bak ledelsen i Bundesligaen.

Share