Hamburger med sin tredje kamp uten tap i Bundesligaen

Hamburger klatrer oppover på tabellen, og Per Ciljan Skjelbred startet kampen for Hamburger.

Hamburger lå på en niendeplass i Bundesligaen før kampen mot Hoffenheim. Hoffenheim sliter langt nede på tabellen. Hoffenheim lå på en 16. plass i Bundesligaen før runden. Kampen mellom Hamburger og Hoffenheim var jevn i starten. Men det var Hamburger som tok ledelsen etter 28 minutter spill. Artjoms Rudnevs satte inn 1-0 til Hamburger. 1-0 stod seg også til pause for Hamburger.

Hoffenheim prøvde i den andre omgangen å angripe å få ballen i mål. Men Hamburger spilte hjemme å dro med seg den fordelen at de hang med i kampen. Etter 74 minutter spill kom 2-0 scoringen til Hamburger, nok en gang av Artjoms Rudnevs. Per Ciljan Skjelbred fikk gult kort etter 84 minutter spill også ble Per Ciljan Skjelbred byttet ut etter 85 minutter spill. Flere scoringer ble det ikke i kampen mellom Hamburger og Hoffenheim.

Kampen endte med 2-0 seier til Hamburger som klatret oppover til en sjetteplass på tabellen med seieren mot Hoffenheim. Hoffenheim ligger fremdeles som nummer 16 og kommer til å ligge der etter den 16. serierunde. Dette var Per Ciljan Skjelbred sin femte kamp i årets sesong i Bundesligaen.

Share