Griezmann på scoringslisten igjen

Cordoba ligger helt nederst i La Liga med fattige 18 poeng på 28 seriekamper. Cordoba er ikke akkurat i noe god form. Cordoba står nemlig med 0-0-6 på de siste seks kampene i La Liga, der de bare har scoret to seriemål også. Atletico Madrid ligger som nummer fire på tabellen, men formmessig er ikke akkurat Atletico Madrid i form. På de siste fire kampene står de med 1-3-0 og ta et poeng på tre kamper på rad blir det lite poeng av. De ligger plassen bak Valencia, og de har nok lyst å komme seg forbi igjen i løpet av slutten på sesongen.

antoine griezmannAtletico Madrid gikk ut i bra tempo fra start av og tok ledelsen allerede etter fem minutter spill av kampen ved Antoine Griezmann. Atletico Madrid var best i den første omgangen og fem minutter før pause sørget de for 0-2 ledelse. Saul Niguez ordnet mål nummer to for Atletico Madrid. Noe som også var hans fjerde mål i La Liga totalt denne sesongen. Atletico Madrid gikk til pause med en velfortjent 0-2 ledelse over Cordoba. I den andre omgangen roet Atletico Madrid mer tempoet, og tok det mer med ro. Atletico Madrid hadde god kontroll på kampen gjennom mot Cordoba.

Kampen endte med 0-2 seier til Atletico Madrid som dermed klatret forbi Valencia på tabellen, og ligger to poeng foran Valencia med en kamp mer spilt. Cordoba for sin del sliter voldsomt i La Liga å ligger helt nederst.

Share