Gomis sikret seier til Swansea

Swansea vant sist kamp mot Hull, da endte kampen med 0-1 seier til Hull. Swansea ligger som nummer åtte på tabellen, et poeng foran West Ham og Stoke. Swansea står med 3-0-3 på de siste seks kampene i Premier League. Hull på sin side ligger så langt nede som nummer 15 på tabellen. Hull ligger tre poeng over nedrykksstreken men er ikke sikker enda. Hull har ikke vunnet på de siste fire seriekampene i Premier League å står med 0-2-2 på de siste fire.

bafetimbi gomisSwansea har vært det sterkeste laget i kampen mot Hull. Swansea har produsert mange gode sjanser fremover på banen. Etter 19 minutter spill tar Swansea også ledelsen. Ki Sung-Yueng setter ballen i mål for Swansea som leder 1-0 over Hull. Swansea fortsetter videre i den første omgangen og ordnet 2-0 etter 37 minutter spill. Bafetimbi Gomis ordner 2-0 til Swansea. Swansea går til pause med en velfortjent 2-0 ledelse over Hull som ikke har hatt mange sjansene fremover på banen denne første omgangen. Hull kom fort inn i kampen igjen i starten på den andre omgangen da Paul McShane ordnet 2-1 etter 50 minutter. Bare tre minutter senere klarer David Meyler å pådra seg et direkte rødt kort. Rett før slutt på kampen kommer 3-1 scoringen til Swansea. Bafetimbi Gomis scoret sitt andre mål denne kampen.

Kampen ender med 3-1 seier til Swansea. Swansea ligger som nummer åtte på tabellen etter seieren mot Hull. Hull for sin del ligger som nummer 15 på tabellen.

Share