Gersbach til Lens på lån

Alex Gersbach går fra Rosenborg til Lens på lån ut juni måned 2018. Gersbach har slitt med spilletid den siste sesongen, og har kommet bak Birger Meling i køen om å være venstreback for Rosenborg. Lens har opsjon på kjøp på tre år.

Lens ligger for øyeblikket i Ligue 2 i Frankrike, og har ikke hatt noen sterk sesong. De ligger som nummer 15 på tabellen med 25 poeng.

Gersbach begynte sin karriere i Sydney, der viste Rosenborg fort interesse for den unge lovende venstrebacken, og fikk han til Lerkendal foran 2016 sesongen. Han debuterte i åpningskampen i 2016 da Rosenborg møtte Strømsgodset. Gersbach har fått spilt 19 seriekamper for Rosenborg i Tippeligaen og 15 seriekamper for Rosenborg i Eliteserien. Totalt har han spilt 34 seriekamper for Rosenborg over to sesonger. Han har også vunnet serien i 2016 og 2017 med Rosenborg, samtidig at han har vunnet den norske cupen i 2016 og Mesterfinalen mot Brann i 2017. Hittil siste kampen for Gersbach er kampen mot Vardar på bortebane. Totalt har Gersbach spilt 54 kamper for Rosenborg i alle turneringer.

Gersbach har også fått landskamper på det Australske landslaget. Der står han med fire landskamper og null landslagsmål hittil.

Share