Genoa og Udinese delte poengene

genoaGenoa tok en sterk borteseier sist mot Udinese da vant de 2-4. Genoa ligger som nummer ni på tabellen. Genoa er ikke akkurat i så god form for tiden, de står med 0-2-2 på de siste fire kampene i Serie A. Genoa har ikke vunnet en kamp på de siste fire seriekampene. Udinese ligger som nummer 12 på tabellen etter 27 spilte kamper denne sesongen. Udinese har en kamp til gode mot Parma og har vært i en god periode den siste tiden. 1-2-0 på de siste tre kampene er brukbart. Udinese ligger som nummer 15 på formtabellen, men 1-2-3 på de siste seks kampene, noe som ikke er så veldig sterkt.

Genoa åpnet kampen best mot Udinese og de trengte 19 minutter før de tok ledelsen. Sebastian De Maio ordnet 1-0 med sitt første seriemål for Genoa denne sesongen. Udinese har kommet seg etter scoringen, men Genoa går til pause med 1-0 ledelse over Udinese. Udinese gir seg ikke å klarer dermed i den andre omgangen å få inn 1-1. De har presset mye i den andre omgangen å fikk endelig inn scoringen sin. Cyril Thereau var målscorer for Udinese.

Kampen endte med 1-1 mellom Genoa og Udinese. Genoa ligger som nummer ni på tabellen, mens Udinese ligger som nummer 13 på tabellen etter uavgjortkampen mot Genoa.

Share