Friday med hat-trick mot Mjøndalen

Mjøndalen har imponert i Tippeligaen så langt. Mjøndalen står med 1-3-0 på de fire første kampene, og har fremdeles ikke tapt en kamp i Tippeligaen. Mjøndalen ligger som nummer syv på tabellen. Mjøndalen står med 1-1-0 på hjemmebane denne sesongen, de startet med å slå Viking 1-0 og fortsatte med 1-1 mot Start. Lillestrøm ligger langt nede på tabellen, de ligger som nummer 13 på tabellen. Lillestrøm står med to uavgjort på bortebane så langt denne sesongen. Lillestrøm har spilt uavgjort mot Aalesund og Tromsø på bortebane denne sesongen, begge kampene har endt med 1-1.

fridayMjøndalen startet kampen sterkt mot Lillestrøm og tok ledelsen allerede etter 10 minutter spill da Magnus Sylling Olsen. Mjøndalen var best den første halvtimen mot Lillestrøm og holdt lenge ledelsen mot Lillestrøm. Men etter 39 minutter spill scoret Fred Friday 1-1 målet fra langt hold. 1-1 stod seg også til pause mellom Mjøndalen og Lillestrøm. Lillestrøm fikk en kjempegod start på den andre omgangen og Frey Friday fortsetter å imponere foran målet til Mjøndalen og sørget for 1-2 etter 49 minutter spill. Fred Friday sørget for 1-3 etter 60 minutter spill der han dunket ballen fra langt hold rett i krysset, og sørget for hat-trick på tjue minutter spill på banen. Moryke Fofana sørget for 1-4 etter 68 minutter spill.

Kampen endte med 1-4 seier til Lillestrøm. Mjøndalen gikk på sitt første tap i Tippeligaen 2015. Mjøndalen ligger som nummer åtte på tabellen. Lillestrøm tok dermed sin første seier i Tippeligaen denne sesongen og ligger som nummer ti på tabellen.

Share