Freiburg sløste med sjansene og Okazaki tilbake på scoringslisten

Freiburg har kommet seg de siste kampene og har klart å tatt godt med poeng og kommet seg litt bort fra nedrykksdramaet. Men de ligger fremdeles i faresonen nedi der. Freiburg står med 2-1-0 på de siste tre kampene i serien. Freiburg ligger som nummer 14 på tabellen. Mainz for sin del er det laget som spiller mest uavgjortkamper denne sesongen. Mainz har spilt 13/28 seriekamper denne sesongen som har endt med uavgjort. Mainz er ikke i god form for tiden å står med 0-2-1 på de siste tre kampene i serien. Mainz ligger på plassen foran Freiburg på en 13. Plass i Bundesligaen.

shinji okazakiFreiburg har vært det førende laget i den første omgangen, og har vært på mange farligheter fremover på banen, men det er Mainz som har vært det beste laget. Shinji Okazaki-show på slutten av den første omgangen. Okazaki noterer seg for to scoringer de siste fem minuttene av kampen og Mainz går til pause med 0-2. Freiburg får endelig scoringen sin i den andre omgang, men de må vente helt til det 81 spilleminuttet før Admir Mehmedi setter ballen i mål. Mainz gir seg ikke å setter inn 1-3 rett etterpå. Yunus Malli sørget for scoring for Mainz. Jonathan Schmid scoret 2-3 målet for Freiburg.

Kampen endte med 2-3 seier til Mainz. Freiburg ligger som nummer 14 på tabellen. Mainz klatrer litt på tabellen å ligger nå som nummer 11 på tabellen.

Share