Fredrik Midtsjø med et fantastisk innhopp for RBK

Rosenborg spilte uavgjort sist kamp 2-2 mot Aalesund. Stabæk sliter langt nede på tabellen og er nummer 16 og ligger helt nederst. Rosenborg med seier mot Stabæk kunne ta tilbake serieledelsen.

Rosenborg startet best de første 15 minuttene, og kampen jevnet seg utover i omgangen, men scoringen kom ikke i den første omgangen.

I den andre omgangen ble det mye hodeskader for Rosenborg sin del. Daniel Fredheim Holm og Markus Henriksen måtte ut med hodeskader, men Fredrik Midtsjø gjorde det for Rosenborg først med å lage 1-0. 2-0 kom ved Borek Dockal, målgivende pasning fra Fredrik Midtsjø. 3-0 kom med Jonas Svensson målgivende pasning nok en gang fra Fredrik Midtsjø. Stabæk fikk inn en scoring helt på slutten slik at det ble 3-1. Franck Boli gjorde slik at Stabæk scorte sitt andre mål for året, men det tredje målet for Stabæk i år.

Kampen endte med 3-1 seier til Rosenborg som er fremdeles ubeseiret i serien, og som er favoritter i Tippeligaen for øyeblikket, mens Stabæk står bare med et poeng etter syv kamper i Tippeligaen.

 

Share