Foran runde 26 – rundens lag Fantasy Eliteserien

Landslagspausen er over, og Eliteserien er tilbake. 5 serierunder gjenstår, hvor det er ekstremt jevnt i bunnen og det er fortsatt spenning igjen i gullstriden. Her kommer vårt forslag til spillere du bør ha foran den 26 serierunden:

 

Kwarasey (Vålerenga):

Hjemmekamp mot KBK, ganske gode muligheter til å holde nullen selv om det er en stund siden de har gjort det nå. Keeper som ofte får redningspoeng.

Sandberg (Stabæk): 

Spiller for ett Stabæk som er blitt mer solide defensivt under Henning Berg. Kjemper om å unngå nedrykk og møter ett Brann lag som sliter veldig fremover for tiden. Eies av 1 %:

 

Tønne (Ranheim):

Lenge siden Tønne har scoret mål nå, 5 kamper siden, men er verdt en sjanse her hjemme mot Bodø/Glimt. Er sikre fra nedrykk, kan spille offensivt og åpent resten av sesongen. Eies fortsatt av 26%.

Nilsen (Tromsø):

Venstre vingback i Tromsø sin fem-backslinje, meget offensiv back. 3 mål og 3 assist i fjor. Møter ett Start-lag på hjemmebane som har sluppet inn 5 mål på 3 kamper.

Haugen (Molde):

Haugen har fått skuffende lite målpoeng i år, møter her Sarpsborg på hjemmebane som er i horribel form, kan fort holde nullen her. Med sin farlige venstrefot hos ett Molde i offensivt slag kan han fort få målpoeng igjen til denne kampen.

Stølås (Haugesund): 

Haugesund tilbake i god form igjen nå, har to 1-0 seire på rad. Stølås med fin målgivende sist kamp, meget offensiv venstreback som tar frispark og cornere.

Nouri (Vålerenga):

Offensiv back hos Vålerenga som særlig kommer til mange sjanser hjemme på Intility. Mot et ganske ferdigspilt KBK kan han få målpoeng i denne kampen.

 

Levi (RBK):

RBK bør slå tilbake mot LSK nå til helgen, Levi er en av de få spillerne på topp som ikke sliter med skader, nære målpoeng mot Sandefjord sist kamp. Ving som gjør mye på egenhånd, møter LSK på bortebane, fin pris.

Gjertsen (KBK):

Gjertsen våknet plutselig til liv sist kamp med 2 scoringer mot Tromsø, kan være en spennende satsning nå fremover for ett KBK som er klare fra nedrykk og kan slippe seg løst offensivt. Hele 15 poeng sist kamp.

Ulland Andersen (Strømsgodset):

Godset sliter enormt for tiden, Ulland Andersen er en av de få som skaper sjanser. Fyrer ofte av fra langt hold, tar cornere og frispark. 4 kamper uten målpoeng er tung lesning. Møter Sandefjord på bortebane, Godset bør kunne få til noe her.

Layouni (Bodø/Glimt):

Offensiv ving med mye potensiale i Glimt som trenger å vinne nå som de nærmer seg nedrykk. Møter Ranheim borte. 2 mål og hele 8 assist i år, eies av 2,7%.

Hestad (Molde):

Hestad har fortsatt sin gode form for Molde, slo til med assist igjen sist kamp. Magisk før det mot RBK selv om han ikke scoret, scoret også mot Godset før det. I ett Molde-lag som sprudler offensivt og jakter RBK bør Hestad skaffe målpoeng mot Sarpsborg på hjemmebane.

 

Braut Håland (Molde):

Beistet på topp for Molde fortsetter å score. Burde scoret minst 2 mot RBK, satt inn en retur mot Glimt sist. Spiss som leverer stabilt, kommer til å score mye resten av sesongen.

Johnson (Vålerenga):

Sam Johnson er tilbake fra skade og har begynt å putte igjen. Møter KBK på hjemmebane. Scoret borte mot Stabæk, 2 mot Start før det. Tar straffer.

Boli (Stabæk):

Boli er i fantastisk form og er en spiller man nesten ikke kan komme utenom. Scoret i 3 kamper på rad, 5 mål er blitt scoret. Poeng siste 3 kamper: 13 – 12 – 8

Share