Foran runde 25 – rundens lag Fantasy Eliteserien

Det er 6 kamper igjen av Eliteserie-sesongen, så det er nå man må begynne å hente inn de siste og avgjørende poengene i Eliteserien Fantasy. Her kommer vårt forslag til spillere du bør ha foran den 25 serierunden:

 

Hansen: Dyr keeper, men bør kunne gi poeng i form av en clean sheet mot i hjemmekampen mot ett Sandefjord som ser helt ferdigspilt ut. Torsdagskampen i Europa-League kan påvirke laget noe, men det er stor sannsynlighet for at RBK skal klare og holde nullen her.

McDermott: KBK-keeperen fortsetter å levere poeng, ligger på 5. plass på poenglisten for keepere. Får mye skudd mot seg og får ofte poeng for redninger og bonuspoeng. Reddet straffe sist kamp. Spiller hjemme mot Tromsø.

 

Hedenstad: Bra valg i RBK-forsvaret med Meling fortsatt skadet, bør ha gode sjanser til å holde nullen mot Sandefjord. Har hatt lite målpoeng fremover i det siste, men tar cornere og frispark innimellom som kan resultere til noe i denne kampen.

Ruud: Man kan kanskje tenke seg at den ville målformen til Ruud nå er over, men hjemme mot Ranheim har han mulighet til å få målpoeng igjen. Tar cornere og straffespark, er en meget offensiv høyreback. 11-17-12 i poeng før 2 poeng sist runde, var dog meget nærme en assist på slutten av kampen mot Sandefjord sist.

L. Sætra: Billig satsning på en forsvarsspiller, er viktig for ett Godset-lag som nå satser på å være mer sikre bakover for å kunne holde seg i serien. Livsfarlig på offensiv døball, 3 bonuspoeng i sist kamp mot Sarpsborg. Eid av bare 0,8 %.

Kack: Venstreback som kan spille på vingbacken hvis Start fortsetter med sin tre-backsjlinje. Møter ett Sarpsborg på hjemmebane som nok er slitne etter Europa-triumfen. For 2 serierunde siden hadde han en meget fin scoring mot Bodø/Glimt.

Rolantsson: Det er kanskje ikke så smart å satse på Brann-spillere for tiden i den noe svake formen de er i, men Rolantsson var en av de som var nære scoring mot Tromsø sist. Selv om LSK er en vanskelig motstander bør man kunne forvente seg noe poeng fra en venstreving som er satt opp som forsvarsspiller hjemme på Brann Stadion.

 

Shala: Meget bra signering fra Start som har levert med en gang. Målpoeng i 4 kamper på rad, 2 mål og 2 assist. Står for det meste offensivt for Start i den fremre treeren når de spiller i sin 3-4-3 formasjon. Eid av bare 1,5 %. Hjemmekamp mot Sarpsborg som har slitasje fra Europa.

Ingebritsen: Eies av bare 0,1%, spilte spiss mot Brann sist kamp og scoret mål. Kan fort gjøre det igjen borte mot KBK ettersom Espejord sliter med skade og Bakenga ser ut til å være ute i kulden.

Hestad: Hestad har vært i meget bra form for Molde den siste tiden, burde hatt minst 4 mål mot Rosenborg i sist kamp i serien. Meget delaktig i en Molde-offensiv som har begynt å putte mye fremover. Møter Bodø/Glimt på bortebane. 7 mål og 6 assist så langt.

Levi: Spilte 90 min mot Leipzig, spørsmålet er hvor mye han spiller her. RBK har dog mange skader, Jebali er usikker, Helland og Adegbenro er ute. 3 mål på siste 4 kamper. Hjemme mot Sandefjord bør det bli scoringer.

Rashani: Spiller for ett ODD-lag i meget god form, særlig på hjemmebane. 7 mål og 6 assist i år. Møter Ranheim som gjør at dette fort blir en åpen og målrik kamp.

 

Boli: En spiller man nesten bare må ha. 6 mål på siste 4, i de to siste kampene har han 2 mål mot både LSK og Ranheim i tillegg til 3 bonuspoeng i begge kampene. Møter Vålerenga på hjemmebane som har slitt defensivt i det siste.

Mos: Morsom satsning hvis du vil skille deg noe ut, Godset spiller nå 4-4-2 og Mos har spilt på topp siste 2 kampene. Tok straffe mot Sarpsborg sist, er en måltyv som fort kan komme på scoringsliten mot Haugesund på hjemmebane. Eies av 5%.

Braut Håland: Uheldig som ikke scoret mot RBK sist, kommer til avslutninger kamp etter kamp i ett Molde-lag som virkelig er i form offensivt for tiden. Mot Glimt vil han få store kontringsrom og kan utnytte sin enorme fart og fysikk. Kapteinsemne.

Share