Fernandinho matchvinner for City

Manchester City har skuffet stort siden januar i Premier League. De svarte med å vinne sist kamp etter at de hadde tapt mot Manchester United. Manchester City vant kampen kun med 2-0 over West Ham sist kamp, men Agüero ser ut til å ha kommet seg i gang igjen å står nå med to kamper og tre scoringer på de to kampene. Manchester City ligger kun poenget bak Manchester United på tabellen i Premier League. Aston Villa har ikke tapt på de siste to seriekampene i Premier League. Aston Villa ligger som nummer 15 på tabellen. Aston Villa har samtidig bare scoret 10 seriemål borte i Premier League denne sesongen, men har samtidig vunnet fem bortekamper totalt denne sesongen.

fernandinhoManchester City tok ledelsen tidlig i den første omgangen og allerede etter 3 minutter spill var ballen i mål for Manchester City. Sergio Agüero sørget for 1-0 til Manchester City med sitt 21 seriemål for sesongen. Agüero er alene på toppscorerlisten og ligger nå et mål foran Harry Kane og to mål foran Diego Costa. Manchester City holder 1-0 til pause mot Aston Villa. Manchester City fikk frispark etter 66 minutter som Aleksandar Kolarov satte pent i mål til 2-0 til Manchester City. Bare to minutter etterpå er det Joe Hart som er på bærtur. Mye klabb og babb i feltet og Tom Cleverley setter ballen i mål til 2-1. Fem minutter før slutt kommer 2-2 scoringen ved Carlos Sanchez. Rett etterpå kommer Aston Villa på en kontring som ender med at Benteke blir avblåst feilaktig for offside og Joe Hart feller Benteke. Aston Villa snytt for straffe og Manchester City bør prise seg lykkelig over at det ikke hadde blitt straffe til Villa og rødt kort til Joe Hart. Fernandinho svarer rett etterpå med å ordne 3-2 etter 89 minutter spill.

Kampen endte med 3-2 seier til Manchester City. Manchester City ligger som nummer to på tabellen etter seieren mot Aston Villa. Aston Villa for sin del ligger som nummer 15 på tabellen.

Share