Fagermo og Odd var taktisk smarte i Molde

Nummer 1 og 3 fra fjorårets Tippeliga skulle møtes på Molde stadion i serieåpningen, og det skulle bli en svært så dramatisk avslutning på kampen. Dag Eilev Fagermo og Odd må få skryt for å være taktisk smart etter at det første målet kom.

Førsteomgang av kampen kan sies å ha vær ganske tafatt, men Molde hadde de største sjansene. Et tverrliggerskudd etter noen minutters spill var den største sjansen i omgangen.

Ijohnsen andreomgang gjør Fagermo et bytte som skal vise seg å være taktisk smart. Han setter innpå veteranen Frode Johnsen som er hele 41 år. Etter 53 gir byttet resultater da Johnsen scorer med foten.

Frode Johnsen sin scoring satte fart i Molde-laget, og gir høyt press fra Tor Ole Skulleruds menn ut resten av kampen. Tommy Høiland kommer inn etter 71 minutter, men han klarer ikke å sette sitt preg på kampen.

Odd legger seg bakpå, mens moldenserne bøtter ballen framover på banen. Det er ikke før i det 89. minutt at Molde sitt press gi uttelling. Mohamed Elyounoussi med en vakker scoring nede i høyre hjørne.

Med 1-1 ser det plutselig ikke så ille ut for Molde lenger, men en mann fra Sarpsborg ødelegger kvelden for Molde. Ett minutt etterpå er Ole Jørgen Halvorsen der på en corner og setter ballen i mål. Halvorsen setter ballen inn fra første stolpe, og Molde-spillerne ser ut til å være opptatt av å dekke opp Frode Johnsen.

Det ender 1-2 i Molde, og det er noe Fagermo og Odd bør kunne være fornøyd med. Ikke en fullt fortjent seier, men Fagermo og Odd var taktisk smarte i Molde, og kunne dermed ta med seg alle poengene hjem til Skien.

Share